Wie zijn wij

Ontstaan van Luijendijk

Al 20 jaar staat Luijendijk Techniek bekend om zijn persoonlijke service. Na de overname door Bart Hagendoorn en Monique Morel in 2019 werd deze service voortgezet onder de naam Luijendijk Wooncomfort.

Met ons team van eigen mensen en vaste specialisten zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van woningen voor meer woongemak, comfort en veiligheid.

Bij Luijendijk Wooncomfort werken we al jarenlang samen met een team van eigen mensen en vaste specialisten. Hierdoor hebben we de expertise ontwikkeld om woningen aan te passen, zodat u langer veilig thuis kunt blijven wonen.

Aanpassing straatwerk

WMO / Particulieren

Wij werken voor alle gemeentes in de regio Gooi en Vechtstreek en rondom Utrecht. Deze werkzaamheden vallen binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Bij Luijendijk Wooncomfort hebben we een passie voor particuliere woningaanpassingen. We zetten onze creativiteit en expertise in om prachtige aanpassingen te realiseren die perfect passen bij uw eigen omgeving.

Laat ons u helpen om uw woning mooi, comfortabel en veilig te maken, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw interieur.

Aanpassing straatwerk

Op onze pagina 'In de praktijk' vindt u een aantal opdrachten waar we trots op zijn.