Badkamer aanpassen voor senioren

Wilt u een badkamer aanpassen voor senioren? Dan kunt u terecht bij Luijendijk Wooncomfort. Wij hebben namelijk slimme woningaanpassingen, onder meer voor uw badkamer. Daarbij leveren we maatwerk en houden we rekening met uw wensen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat u veilig en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen. Als u uw woning wilt laten aanpassen, geven we u graag advies. Neem gerust contact met ons op, dit is geheel vrijblijvend. 

Badkamer aanpassen voor ouderen

Wij kunnen iedere badkamer aanpassen voor senioren. Zowel voor kleine als grote aanpassingen kunt u bij ons terecht. Als u slecht ter been bent vanwege ouderdom, een handicap heeft of te maken heeft met ziekte, kunnen wij ervoor zorgen dat u in uw eigen huis kunt blijven wonen. Met behulp van slimme woningaanpassingen kunnen we namelijk veel onveilige situaties voorkomen. Vaak zijn er voor de badkamer de meeste aanpassingen nodig. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u zonder problemen in uw douche kunt stappen of toilet gebruik kunt maken. Kortom, als het gaat om woningaanpassingen, weten we precies wat u nodig heeft.

Douche aanpassen senioren

Wanneer we een badkamer aanpassen voor senioren, zoeken we naar oplossingen die zowel praktisch als stijlvol zijn. In veel gevallen is een badkuip geen veilige voorziening meer. Een inloopdouche is dan een veiliger alternatief. We kunnen een inloopdouche plaatsen met een drempelloze instap. Dit zorgt voor een moeiteloze toegang en creëert tegelijkertijd meer ruimte. Voor extra veiligheid en comfort kunt u kiezen voor een douchestoel. Zo kunt u met een veilig gevoel van uw douche gebruikmaken. Wat stabiliteit betreft, heeft u ook de keuze uit wandbeugels.

Wat kost een inloop douche voor senioren?

Een badkamer aanpassen voor senioren hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Daarom hanteren we eerlijke prijzen. We leveren maatwerk, dus de exacte kosten verschillen per project. Als u wilt weten wat de kosten precies zijn, verzoeken we u om met ons een afspraak in te plannen. In de meeste gevallen kunnen onze woningaanpassingen worden vergoed via de WMO. Dat geldt vooral voor de basisaanpassingen die we verzorgen. Bij ons heeft u echter ook de keuze uit luxere woningaanpassingen, mocht u daar behoefte aan hebben.

HAND_0224

Rolstoeltoegankelijke badkamer

Bij een badkamer aanpassen voor senioren is veiligheid en toegankelijkheid erg belangrijk. Stel dat u bijvoorbeeld in een rolstoel zit, dan zorgen we ervoor dat uw badkamer rolstoeltoegankelijk is. Naast dat we een inloopdouche kunnen plaatsen, kijken we ook naar de deur en de drempel. Met behulp van een drempelvervanger wordt uw badkamer een stuk toegankelijker. Een drempelvervanger heeft een antislip-oppervlak en komt in de plaats van uw bestaande drempel. Dit kan veel valpartijen voorkomen. U kunt ook kiezen voor drempelhulpen. Deze zorgen voor een optimale hellingshoek. Uw bestaande drempel hoeft dan niet vervangen te worden.

Badkamer senioren verbouwen

Bij Luijendijk Wooncomfort kunnen we een badkamer aanpassen voor senioren. Wilt u veilig en comfortabel in uw eigen huis blijven wonen? Dan denken onze vakspecialisten graag met u mee. Naast uw badkamer kunnen we in uw gehele huis woningaanpassingen plaatsen. Van automatische deuropeners tot drempelvervangers, de mogelijkheden zijn divers. Als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt vrijblijvend een afspraak inplannen. We geven u dan deskundig advies over een badkamer aanpassen voor senioren.

IMG_2441