Deuropener voor gehandicapten

Zoekt u naar een deuropener voor gehandicapten? Dan moet u bij Luijendijk Wooncomfort zijn. Met behulp van een automatische deuropener maken we uw woning toegankelijker, zodat u veilig en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen. Ook voor andere woningaanpassingen kunt u bij ons terecht. Of u nu aanpassingen wilt doen in uw badkamer, uw drempels wilt vervangen of een elektrische deuropener wilt laten plaatsen, de mogelijkheden zijn divers. Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak met u in en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt een automatische deuropener?

Bij ons kunt u terecht voor een deuropener voor gehandicapten. Dit is deuraandrijving waardoor uw deur automatisch wordt geopend en u moeiteloos uw huis in en uit kunt gaan. Hoe dit precies werkt, verschilt per deuropener. U heeft daarbij de keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden. Om te beginnen kunt u kiezen voor een deuropener met een sensor. Zo opent uw deur zodra u in de buurt bent. Als u dat liever niet heeft, behoort een drukknop of een sleutelschakelaar ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u nog gaan voor een automatische deuropener met een draadloze afstandsbediening.

Deuropener voor gehandicapten

Elektrische deuropener

Wij zijn gespecialiseerd in woningaanpassingen. Als u op zoek bent naar een deuropener voor gehandicapten, kunnen we u dus uitstekend van dienst zijn. Een deuropener kan er immers voor zorgen dat u veilig en comfortabel in uw woning kunt blijven wonen. Een deuropener is vooral belangrijk voor de toegankelijkheid, maar dat is niet het enige wat komt kijken bij het aanpassen van uw woning. Om te zorgen voor meer veiligheid, bieden drempelvervangers en drempelhulpen een uitkomst. Deze hebben een optimale hellingshoek en zijn voorzien van een antislip-oppervlak, wat veel valpartijen helpt te voorkomen.

Automatische deuropener voordeur

Wanneer u ons benadert voor een deuropener voor gehandicapten, denken we graag met u mee. Als specialist op het gebied van woningaanpassingen vinden we het tenslotte belangrijk dat u op de juiste manier wordt geholpen. Dat houdt in dat er veilige oplossingen komen die voor uw situatie het meest geschikt zijn. Daarom worden van tevoren de mogelijkheden uitgebreid onderzocht en uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Aan de hand daarvan komen we met een passende oplossing. Of dat u een automatische deuropener voor uw voordeur, een toilet met wandbeugels of een andere woningaanpassing betreft, we helpen u graag.

Deuropener voor gehandicapten

Hulpmiddelen deur openen

Mocht u een deuropener voor gehandicapten willen laten installeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is goed om te weten dat we eerlijke, scherpe prijzen hanteren. Bovendien is er mogelijkheid dat de woningaanpassing wordt vergoed door de WMO. Wat de exacte kosten zijn, verschilt per project. We leveren tenslotte maatwerk. Zo bepaalt u bijvoorbeeld naar eigen wens de sluitingstijd van de deuropener. Daarnaast zijn er voor veel van onze woningaanpassingen opties voor extra luxe. Geef het vooral aan waar u behoefte aan heeft.

Woningaanpassingen gehandicapten

Bent u op zoek naar een betrouwbare deuropener voor gehandicapten? Dan kunt u terecht bij Luijendijk Wooncomfort. Wij zijn dé specialist op het gebied van woningaanpassingen. Naast een deuropener voor gehandicapten hebben we ook diverse andere oplossingen. Als u nieuwsgierig bent naar wat we nog meer voor u kunnen doen, staan we voor u klaar. Neem vooral contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend en u wordt vriendelijk te woord gestaan.

Deuropener voor gehandicapten